Gewapende overval op woning Dordrecht

DORDRECHT – Op woensdagmorgen 29 april omstreeks 06.45 uur is een gewapende overval gepleegd op een woning in de Satellietstraat in Dordrecht. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

 

 


De 49-jarige bewoner werd overvallen door meerdere personen. Zij bedreigden hem met een wapen waarna ze in zijn woning waardevolle spullen meenamen. De daders vluchtten vervolgens met een grijze auto, vermoedelijk model stationwagen.Het slachtoffer raakte niet gewond maar is wel hevig geschrokken van het geen wat hem is overkomen.
De politie heeft een onderzoek ingesteld. De technische en tactische recherche doen onderzoek in en om de woning. Van het slachtoffer is inmiddels een aangifte opgenomen.Indien er omwonenden in de Satellietstraat of passanten zijn die woensdagmorgen of eerder deze week de grijze personenauto hebben gezien en/of verdachte personen worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt dan vragen naar de recherche in Dordrecht. Blijft u liever anoniem maar wilt u wel iets kwijt over deze zaak aan de politie? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, tel: 0800-7000 (gratis)