Zoeken
Vrachtwagen gekanteld met Twixen Breda

BREDA – Het is misschien een kinderdroom voor velen, maar de politie had vanmiddag een behoorlijke klus aan het opruimen van een enorme lading Twixen op de oprit van de A16 richting Antwerpen vanaf de Lunetstraat in Breda.

 

 

De berg chocoladerepen was op de oprit terecht gekomen nadat de Poolse vrachtwagen die de lading vervoerde, in de bocht was gekanteld en op zijn zij op de vluchtstrook terecht was gekomen.Daarbij scheurde het tentzeil van de vrachtwagen open.Volgens de politie was de lading vermoedelijk niet goed vastgemaakt, waardoor hij in de bocht was gaan schuiven. De chauffeur van de vrachtwagen bleef bij het ongeval ongedeerd.Hoewel vrachtwagen en lading op de vluchtstrook en in de berm terecht waren gekomen, zorgden de opruimwerkzaamheden voor lange files.