Zoeken
BROMFIETSER OVERLEDEN

DORDRECHT – Een bromfietser is in het ziekenhuis overleden. Op zondagmorgen 29 maart 2009 rond 09.15 uur meldde een bewoner dat er een brommer in het water was gereden. Dat gebeurde in de haven bij de Bleijenhoek in Dordrecht. Direct gingen hulpverleners naar de plek van het ongeval. Brandweerduikers gingen in het water op zoek naar het slachtoffer en vonden deze snel. Ambulancepersoneel en medewerkers van de traumahelikopter verleenden hulp maar de toestand van de brommerrijder was zorgwekkend. Een ambulance bracht het slachtoffer naar een ziekenhuis in Rotterdam waar de bromfietser later overleed. Waarschijnlijk reed het slachtoffer vanaf de Merwekade en raakte in de bocht de stoep. De bestuurder kwam op de grond terecht en gleed het water in. De politie weet nog niet wie het slachtoffer is en stelt een onderzoek in naar zijn identiteit. Ook zoekt de politie getuigen die het ongeval zagen gebeuren of hier iets van weten. Zij kunnen bellen met het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).