Zoeken
Fc Dordrecht 1 – 0 Helmond Sport

Sterke serie van FC Dordrecht houdt aan
FC Dordrecht zette de sterke serie, die na de winterstop werd ingezet, ook gisteravond voort. Aan de Krommedijk was het elftal van Gert Kruys met 1-0 te sterk voor Helmond Sport. Het betekende dat FC Dordrecht in 2009 alweer voor de zesde maal op rij ongeslagen bleef. Bovendien heeft het in de stand van de Jupiler League inmiddels drie clubs onder zich.

 

,,We scoren veertien uit zes. Wanneer je dat in één periode doet, heb je een prijs op zak,” stelde Kruys, die vooral zijn defensie – met Ruud Kras als uitblinker – zag excelleren.

In de vijfde periode staat FC Dordrecht nu op zeven uit drie. Komende vrijdag wacht de zware uitwedstrijd tegen koploper VVV-Venlo. Kruys: ,,Echt een mooie pot om naar uit te kijken. VVV lijkt aardig van slag.”

Bron Ad