Zoeken


preventie & herstelondersteuning

auto op zijn kop baanhoek SliedrechtAuto over de kop geslagen Sliedrecht

SLIEDRECHT – In de nacht van zaterdag 24 januari op zondag 25 januari is een auto over de kop geslagen op de Baanhoek.  De 53-jarige bestuurder uit Sliedrecht reed vanuit Papendrecht via de Ketelweg richting Sliedrecht. Bij hem in de auto zat zijn vrouw.

AUTO OVER DE KOP GESLAGEN OP BAANHOEK

SLIEDRECHT – In de nacht van zaterdag 24 januari op zondag 25 januari is een auto over de kop geslagen op de Baanhoek.  De 53-jarige bestuurder uit Sliedrecht reed vanuit Papendrecht via de Ketelweg richting Sliedrecht. Bij hem in de auto zat zijn vrouw. Hij verloor op de Baanhoek de macht over het stuur en raakte een boom, lantaarnpaal en een paar hekjes. De auto sloeg over de kop en kwam ondersteboven tot stilstand. De bestuurder raakte niet gewond, hij bleek na het afleggen van een blaastest teveel alcohol gedronken te hebben. Hij blies 1,3 promille. Zijn 54-jarige vrouw werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht maar bleek gelukkig niets te mankeren. De auto is total-loss.

no images were found