01-05-2024 12:03:29

Xavi-Bruijs-ambassadeur-voor-de-VSP-bij-Dordt-SchoonDORDRECHT – Xavi Bruijs uit Sterrenburg is net zeven jaar oud geworden, maar is nu al erg betrokken bij zijn woon- en leefomgeving. “Bijna iedere dag trekt hij er met vuilniszak en afvalgrijper op uit om troep op te ruimen

 

Lees verder

Snijkopzuiger baggerbedrijf Van Oord Kil DordrechtDORDRECHT – Dit indrukwekkende vaartuig kwam donderdagochtend voorbij gevaren op de Dordtse Kil.

 

 

Lees verder

Voorbereidingen WK Shorttrack anders dan normaalDORDRECHT – Dordrecht is op 5, 6 en 7 maart gastheer van het WK Shorttrack. De voorbereidingen voor het toernooi zijn inmiddels gestart in de Sportboulevard.

 

 

Lees verder

25-02-2021

Twee afritten N3 week dicht voor onderhoudDORDRECHT – In het kader van de werkzaamheden aan de N3 worden deze week de afritten Copernicusweg en Provincialeweg vanuit Papendrecht vernieuwd. Ze zijn daarom afgesloten voor verkeer tot maandag 1 maart 05.00 uur. 

 

 

Lees verder

Drive in verjaardag Aviolanplein PapendrechtPAPENDRECHT – Groot feest op het Aviolandaplein in Papendrecht. Wil Japenga-Bijl werd gisteren 70 jaar en dat wilde haar familie niet ongemerkt voorbij laten gaan.

 

 

Lees verder

1.-hometrainerDORDRECHT – De verpleegafdeling Oncologie/Hematologie (B3) van het Albert Schweitzer ziekenhuis is door diverse schenkingen nog een stuk patiëntvriendelijker geworden.

 

 

Lees verder

Stickers 800 jaar Stad DordrechtDORDRECHT – De spaaractie die zeven Dordtse supermarktondernemers van Plus, Jumbo, Albert Heijn en Spar samen met de gemeente Dordrecht organiseren rond de (uitgestelde) viering van 800 jaar

 

 

Lees verder

153732665_3495881180538617_4622040605783353545_oDORDRECHT – De Spoedeisende Hulp (SEH) van het Albert Schweitzer ziekenhuis weet voortaan eerder welke patiënt met de ambulance onderweg is, wat er aan de hand is en wat er nodig is.

 

 

Lees verder

20210224_131319DORDRECHT – Langs de A16, bij de entree van het nieuwe logistieke bedrijventerrein DistriPark Dordrecht, komt een waterstoftankstation voor auto’s en vrachtwagens.

 

Lees verder

Karla Kaper met de waterbus DordrechtDORDRECHT – Kunstenares Karla Kaper (1941) kijkt vanuit haar atelier aan de Hooikade uit op het water en de aanlegsteiger van de waterbus naar Zwijndrecht.

 

 

Lees verder

Dordrecht Pride DordrechtDe Dordtse Feesten zijn in het leven geroepen door de Gemeente Dordrecht, in samenspraak met verschillende evenementenorganisaties. De komende zomer zullen diverse festivals, van theater tot aan muziek,

 

 

Lees verder

DORDRECHT  – Ontwikkelingscombinatie Stadswerven (een samenwerking van gebiedsontwikkelaar AM, Dura Vermeer en J.P. van Eesteren) is gestart met de bouw van 44 duurzame woningen

 

Lees verder

Eerste lammetjes geboren Wantijpark DordrechtDORDRECHT – In het Wantijpark zijn de eerste twee lammetjes van 2021 geboren. Uit voorzorg zijn de dieren meegenomen

 

 

Lees verder

Twee afritten N3 week dicht voor onderhoudDORDRECHT – In het kader van de werkzaamheden aan de N3 worden komende week de afritten,

 

 

Lees verder

Gemeente gaat bomen snoeienDORDRECHT – De gemeente gaat binnenkort verder met het ‘kandelaberen’, ingrijpend snoeien, van de populieren langs de Dubbelsteynlaan-Oost in Dubbeldam.

 

 

Lees verder