06-05-2024 11:19:34

Traumaheli naar Steegoversloot DordrechtDORDRECHT – Donderdagochtend rond kwart over elf werden er verschillende hulpdiensten gevraagd bij een noodsituatie aan de
Steegoversloot.

 

 

 

Lees verder

20190110-Als-Hondenbezitter-in-Dordrecht-Tstolk-002DORDRECHT – Rond de 6.000 hondeneigenaren wonen er op het Eiland van Dordt. Voor hen lanceert de gemeente gisteren de digitale hondenkaart. Die toont in één oogopslag welke regels voor welke gebieden gelden.

 

 

Lees verder

20193110-Plofkraak-ABN-Amro-Van-Eesterenplein-WC-Bieshof-Dordrecht-Tstolk-001DORDRECHT – Dankzij zeer oplettende getuigen en snel handelen van verschillende politiediensten, zijn vannacht vijf mannen uit Amsterdam aangehouden voor een plofkraak op het Van Eesterenplein in Dordrecht.

 

 

Lees verder

Start sloopwerkzaamheden Dierenasiel Louterbloemen DordrechtDORDRECHT – Een bijzonder moment voor de medewerkers van dierenzorgcentrum Louterbloemen. Maandag is gestart met de sloop van de hondenkennel.

 

 

 

Lees verder

191028-ToBe-Kinderdag-tijdens-de-onderwijsstakingDORDRECHT – Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die niet naar school kunnen op woensdag 6 november, vanwege de onderwijsstaking, is er een Kinderdag bij ToBe. ( Foto: ToBe )

 

 

 

Lees verder

Oud leerling Britt en vriend Aleandro proberen tekst weg te poetzen DordrechtDORDRECHT – Oud-leerling Britt en haar vriend Aleandro zijn bezig met het schoonmaken van de gevel van het Johan de Witt-gymnasium.

 

 

 

Lees verder

20191309-Politie-2019DORDRECHT/OOSTERHOUT  – Een 58-jarige vrachtwagenchauffeur uit Dordrecht is vanmorgen om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de A59. Hij botste met zijn tankauto tegen een vrachtauto met zand.

 

 

Lees verder

Nieuwe belijning aangelegd op Merwedestraat DordrechtDORDRECHT – Ook morgen vinden er nog werkzaamheden plaats op de Merwedestraat. ‘De aannemer is gestart met het verven van de nieuwe belijning. Dit werk kon vorige week niet doorgaan door de regen.

 

 

Lees verder

HerfstbladerenDORDRECHT – Overal in de stad zijn bladblazers actief. Zo probeert de gemeente te voorkomen dat straten en stoepen al te glad worden. Ook aan de Eikenlaan werd rondom OBS Dubbeldam en de voetbalkooi het blad weggeblazen. 

 

 

Lees verder

75 jaar na bombardement MerwesteinparkDORDRECHT – Dordtenaar Ad Breevaart heeft met andere ooggetuigen en locoburgemeester Rik van der Linden vandaag bloemen gelegd bij het oorlogsherdenkingsmonument in het Merwesteinpark.

 

 

Lees verder

20192210-Vader-van-Thomas-Keplerweg-Dordrecht-TstolkDORDRECHT – Ton en Corina Wierks hebben onverwachts afscheid moeten nemen van hun 27-jarige zoon Thomas. Hij kwam begin deze maand om het leven tijdens een trektocht in Nepal. Lees het interview met Ton en Corina vandaag in de midweekeditie van Dordt Centraal.

 

 

Lees verder

Geluidsscherm geplaatst langs spoorlijn Leerparkpromenade DordrechtDORDRECHT – Medewerkers van Eurorail zijn gestart met het plaatsen van een geluidsscherm langs de spoorlijn bij het Leerpark. Omwonenden, onder meer de mensen die boven de Plus-supermarkt wonen, zijn er blij mee.

 

 

Lees verder

Pakketbezorger gestoken bij beroving Tulpstraat DordrechtDORDRECHT – Een pakketbezorger is dinsdagmiddag overvallen op de Tulpstraat. Hij is daarbij in zijn been gestoken.  De dader ging er met een pakket vandoor. 

 

 

Lees verder

Ree doodgebeten door loslopende hondDORDRECHT – Een reekalf is aan het begin van de (dinsdag)middag op de Wieldrechtse Zeedijk gebeten door een hond.

 

 

 

 

Lees verder

Voetballen op het Energieplein DordrechtDORDRECHT – Het jongerenwerk R-Newt organiseert op de eerste drie dagen van de week het evenement R-Fest op het Energieplein.

 

 

 

Lees verder