20-09-2017 07:23:19

‘We geven De Holland terug aan de Dordtenaren’

DORDRECHT – Aan de kenmerkende ovale commissarissenkamer op de bovenste verdieping van De Holland is al te zien hoe het gebouw aan de Burgemeester de Raadtsingel zijn oude glorie terug begint te krijgen. De nieuwe kozijnen zijn geplaatst en deze week werd de gevel van het gebouw schoongespoten. “Zo mooi. Als de zon erop staat, krijgt het een lichtroze gloed!”, zegt Tijs Ruiten tijdens een rondje tussen de bouwvakkers door . Lees meer op : http://dordtcentraal.nl/actueel/geven-de-holland-terug-aan-de-dordtenaren/

 

Lees verder

Oefening Grintex 2011 Dordrecht

Gelukkig was het geen echte ramp. Toch verzamelden zaterdagochtend in alle vroegte verschillende hulpdiensten zich.

Lees verder

Zoeken






preventie & herstelondersteuning