Met ingang van vandaag start FC Dordrecht officieel een hernieuwde samenwerking met Feyenoord.DORDRECHT – FC Dordrecht en Feyenoord blazen hun samenwerking nieuw leven in. “Ieder vanuit eigen identiteit en belangen”, aldus algemeen directeur Hans de Zeeuw.

 

 

 

 

 

 

“Zo krijgen wij de beschikking over spelers die normaal voor ons niet haalbaar zijn en krijgt Feyenoord voor zijn talenten een goed sportief platform. Daarnaast krijgen wij door de samenwerking ondersteuning op het gebied van scouting, training, coaching en performance. In de vorm van kennis, netwerk en mankracht. Daardoor kunnen wij een grote verbeterslag maken in de organisatie, wat moet leiden tot prestatieverbetering van het elftal en ontwikkeling van onze spelers en die van Feyenoord.” 

Pascal Bosschaart is met ingang van deze week door Feyenoord bij FC Dordrecht gedetacheerd als assistent-trainer en ‘performance coach’. Daarnaast zal een aantal spelers met groeipotentie op uitleenbasis naar FC Dordrecht komen, onder wie Guus Baars en de onlangs van Brighton overgekomen Antef Tsongui . Ook Rody Hoegee blijft als keeperstrainer verbonden aan FC Dordrecht.

 

Bron: Dordt Centraal