29-04-2024 02:36:16

Mogelijk verband vergisontvoering en grote brand in bedrijfspand ZwijndrechtZwijndrecht, Alblasserdam en Hendrik Ido Ambacht – Vanavond wordt er aandacht besteed aan een reeks geweldsincidenten in Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht.

 

 

Lees verder

Knallend het nieuwe schooljaar in DordrechtDORDRECHT – Wat is er leuker dan knallend het nieuwe schooljaar in te gaan! De medewerkers van IKC De Regenboog hadden als verrassing voor alle leerlingen een workshop ‘buckettrommelen’ geregeld. Tijdens schooltijd kregen de leerlingen een workshop ‘buckettrommelen’ van slagwerk docente Nancy van cultuurcentrum ToBe.

 

 

Lees verder

mobiele vaccinatie-unit GGD in  Bosboom-Toussaintstraat DordrechtDORDRECHT – Op de vaccinatielocatie Oranje Wit in Dordrecht is gisteren de 500.000e vaccinatie in Zuid-Holland Zuid gezet. De GGD ZHZ greep het moment aan om alle medewerkers voor hun inspanning van de afgelopen maanden te bedanken. Zij werden op alle locaties getrakteerd op taart.

 

 

Lees verder

Vuurwerkbom in brievenbus gegooid bij verkeerde woningDORDRECHT – Bij een woonhuis aan de Mecklenburgstraat is in de nacht van zondag op maandag een vuurwerkbom door de brievenbus gegooid. Meerdere ramen en de brievenbus liepen flinke schade op. De bewoners waren thuis maar raakten niet gewond. De brandweer had alles snel onder controle. 

 

 

Lees verder

Priklocatie verhuist naar europaplein Dronefoto DordrechtDORDRECHT – De huidige corona-vaccinatielocatie van de GGD in de Oranje Wit-hal in Stadspolders wordt in september weer beschikbaar gesteld voor de sporters.

 

 

Lees verder

30-08-2021

Opening nieuw schooljaar bij basisschool Het Avontuur DordrechtDORDRECHT – Het is weer even wennen, zo na de vakantie. Vroeg uit bed, tas inpakken en naar school! Maar hoe leuk is het om alle klasgenoten en de juf of meester weer te zien! De basisscholen openden vanmorgen weer de deuren.

 

 

 

Lees verder

Rechercheonderzoek na schietpartij in volle gang DordrechtDORDRECHT – Het schietincident in de Transvaalbuurt, waarbij woensdagavond twee politieagenten gewond raakten, heeft een hoop losgemaakt binnen de politieorganisatie.

 

 

 

Lees verder

20210827114435__MG_6523_1-002DORDRECHT – Op de Amstelwijckweg vond vandaag aan het eind van de ochtend een aanrijding plaats. Door nog onbekende oorzaak raakte de witte Opel verzeild

 

 

Lees verder

Afsluiting zomerschool met roofvogeldemonstratie Basisschool De Wereldwijzer DordrechtDORDRECHT – De zomervakantie zit er bijna op. Dat geldt ook voor de Zomerschool. De afgelopen twee weken volgden daar 340 Dordtse kinderen op zes basisscholen een leerzaam, uitdagend, sportief, creatief en gezond programma.

 

 

Lees verder

Rechercheonderzoek na schietpartij in volle gang DordrechtDORDRECHT – Een rechercheteam is druk bezig met onderzoek in de De la Reystraat en Toulonselaan naar aanleiding van de schietpartij, waarbij gisteravond drie mensen gewond raakten.

 

 

Lees verder

Agenten en verdachte gewond bij schietpartij Transvaalbuurt DordrechtDORDRECHT – De toestand van de drie slachtoffers die gisteravond gewond raakten bij het schietincident op de De la Reystraat is stabiel, meldt het OM Rotterdam. Ze zijn buiten levensgevaar.

 

 

 

Lees verder

Aelbert-Cuyp-Rivierlandschap-met-ruiter-en-vee-The-National-GalleryDORDRECHT- In het Dordrechts Museum wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen van de tentoonstelling In het licht van Cuyp. Aelbert Cuyp & Gainsborough – Constable – Turner, die 3 oktober opengaat. Beroemde werken van Cuyp en zijn Britse navolgers zullen de komende weken binnenkomen

 

 

Lees verder

Takelen schip op ponton -  'rivier boot stad' Biesboschhal DordrechtDORDRECHT – Het project ‘Rivier, boot, stad’ van kunstenaar Edward Clydesdale Thomson, dat de gemoederen in Dordrecht flink bezig houdt, gaat een nieuwe fase in. Gisteren werd de boot door Van der Wees uit de Biesboschhal getakeld,

 

 

Lees verder

Campagne betalen per minuut parkeergarages DordrechtDORDRECHT – Vanaf 1 september betaal je per minuut in de vijf parkeergarages van de gemeente in en rond het centrum van Dordrecht. Dat maakt parkeren daar voordeliger en dus aantrekkelijker dan parkeren op straat.

 

 

 

Lees verder

Mogelijk terugkeer Circus Royal in DordrechtDORDRECHT – Het zou zo maar kunnen dat acht jaar na het faillissement Wintercircus Royal komende december weer terugkeert naar Dordrecht.

 

 

 

Lees verder