18-04-2024 15:54:23

Nieuwe ontvangstruimte en uitleg ASZ Dordtwijk DordrechtDORDRECHT – De mondkapjesplicht gaat dinsdag 1 december in. Vanaf morgen is het verplicht om een mondkapje te dragen in publieke binnenruimten.

 

 

Lees verder

Auto op zijn kant Assumburg DordrechtDORDRECHT – Maandagochtend 30 november is op de Assumburg een auto over de kop geslagen. Iets voor tien uur kregen de hulpdiensten de melding binnen.

 

 

Lees verder

oude en nieuwe voorzitter Sparta DordrechtDORDRECHT – Middenin coronatijd heeft er een voorzitterswisseling plaatsgevonden bij gymnastiekvereniging Sparta Dordrecht. Daardoor is dit enigszins geruisloos gegaan.

 

 

Lees verder

Suzanne Schulting ISU World Cup Shorttrack DordrechtDORDRECHT – Het Wereldkampioenschap Shorttrack 2021 verhuist van Rotterdam Ahoy naar Sportboulevard Dordrecht. Het evenement wordt ook een week vervroegd en vindt nu plaats van 5 tot 7 maart.

 

Lees verder

Renovatie en sloopwerkzaamheden regiokantoor DordrechtDORDRECHT – Het strippen van het voormalige Regiokantoor aan de Noordendijk is begonnen. Het gebouw staat al enige tijd leeg. De gemeente Dordrecht daagde marktpartijen uit om er een nieuwe bestemming voor te

 

Lees verder

Archeologisch onderzoek Karel Lotsyweg DordrechtDORDRECHT – Tien jaar geleden werden tijdens opgravingen op het Gezondheidspark onverwacht veel Romeinse resten gevonden. Tweeduizend jaar oud aardewerk werd gevonden,

 

 

Lees verder

24072020-Oude-beweegbare-klep-verwijderd-van-Wantijbrug-Dordrecht-Tstolk-003DORDRECHT – De bediening van de vernieuwde Wantijbrug laat op zich wachten. Oorspronkelijk zou het scheepvaartverkeer hoger dan 6 meter vanaf half oktober ,

 

 

Lees verder

Verkeerslicht-wijst-meest-risicovolle-patienten-aanDORDRECHT – Een ‘verkeerslicht’ met drie kleuren helpt in te schatten hoe de toestand van een opgenomen patiënt zich zal gaan ontwikkelen.

 

 

Lees verder

 DORDRECHT – In het tv-programma Opsporing Verzocht werd dinsdagavond opnieuw aandacht besteed aan de moord op de 42-jarige Johnny Henriques uit Dordrecht. 

 

 

Lees verder

Treintje City tour gestart DordrechtDORDRECHT – Jan Prins en Anne-Marie Ponsen hebben met Dordrecht Tours vier seizoenen met hun elektrische tourtrein door de Dordtse

 

 

Lees verder

Nieuwe voetbalkooi voor Weeshuisplein DordrechtDORDRECHT – Veertig jongeren uit de wijk hebben samen met Marelyse van R-Newt jongerenwerk een Wijkwens bij de gemeente Dordrecht ingediend.

 

 

Lees verder

Zwarte Zwaantje aangekomen in nieuwe thuishavenDORDRECHT – Het Zwarte Zwaantje, de voormalige stoompont Gorinchem V, is vanmorgen aangekomen in zijn nieuwe thuishaven: Leefwerf De Biesbosch bij de Stadswerven.

 

 

Lees verder

Grondwerkzaamheden voor parkeerterrein Vrieseplein in volle gang DordrechtDORDRECHT – De ontwikkeling van Hotel Vrieseplein ligt voorlopig stil. De staat van het naastgelegen parkeerterrein is echter al jaren een doorn in het oog van velen, waaronder de gemeente.

 

Lees verder

Auto uitgebrand Karel Doormanlaan ZwijndrechtZWIJNDRECHT – In de nacht van donderdag op vrijdag is op een parkeerterrein aan de Karel Doormanlaan in Zwijndrecht een auto volledig door brand verwoest.

 

 

Lees verder

Historische beelden van de Staart op cafetariaDORDRECHT – Cafetaria Sneeuwwitje kreeg deze week twee historische foto’s van de Staart op haar gevel. Een derde foto komt nog.

 

 

 

Lees verder