08-05-2024 11:34:31

120137591_3173174602780574_4630887633536233683_oPAPENDRECHT – In de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 september zijn bij verschillende auto’s op de J.R. Thorbeckesingel in Papendrecht banden lek gestoken.

 

 

Lees verder

Nieuwe parallelbaan langs A16 in gebruik DordrechtDORDRECHT – Rijkswaterstaat stelt vanaf donderdag 1 oktober de nieuwe parallelbaan langs de A16 bij Dordrecht open voor verkeer.

 

 

 

Lees verder

Refaja ziekenhuis bijna tegen de vlakte DordrechtDORDRECHT – De sloop van het oude Refaja-ziekenhuis gaat hard. Vorige week gaven wethouder Maarten Burggraaf en Jan Dekker, directeur bij ABB Bouwgroep, het feestelijke startsein voor nieuwbouwproject Amstelwijck Park, dat op deze locatie gebouwd gaat worden. 

 

Lees verder

Poster-KMD-2020DORDRECHT – De 20e editie van de Keramiekmarkt Dordrecht wordt zondag 4 oktober van 11.00 tot 17.00 uur gehouden op het Statenplein.

 

 

Lees verder

Zwembad De Dubbel dicht voor verbouwingDORDRECHT – Zwembad De Dubbel is sinds vrijdag officieel in eigendom van de gemeente Dordrecht. De exploitatie blijft in handen van Stichting Zwembad De Dubbel.

 

 

Lees verder

De Knotwilg Grote Spuistraat DordrechtDORDRECHT – Wim van Pelt had nog nooit gehoord van de Heerjansdamse kunstenaar Arie Wols (1945-1998) toen hij een paar jaar geleden las over het dreigende lot van diens omvangrijke nagelaten kunstcollectie.

 

Lees verder

Kunstbrigade De Bever DordrechtDORDRECHT – Dordtse basisscholen die te maken krijgen met een uitgevallen docent kunnen vanaf nu bellen met de Kunstbrigade. Die verzorgt dan met verschillende kunstdocenten een alternatief lesprogramma.

 

 

Lees verder

Politieonderzoek na stoffelijk overshot ToulonselaanDORDRECHT – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 24 september een stoffelijk overschot aangetroffen aan de Toulonselaan in Dordrecht.

 

 

Lees verder

IMG_4798DORDRECHT – Het laatste zonnepaneel van zonnepark Amstelwijck in Dordrecht is gelegd. Wethouder Rik van der Linden van de gemeente Dordrecht en Arjan ten Elshof, directeur Duurzame Energie van HVC legden dit paneel samen op zijn plek.

 

 

Lees verder

Met scootmobiel te water Lindtsedijk ZwijndrechtZWIJNDRECHT – Een 79-jarige mevrouw is dinsdagochtend met haar nieuwe scootmobiel te water geraakt nadat ze van de Lindtsedijk in Zwijndrecht was gereden.

 

 

Lees verder

Beroofde Armando komt gratis e-bike ophalen bij Dordtse fietsenwDORDRECHT – Jan Soeteman en zijn vrouw werden begin deze maand geraakt door het verhaal van Armando Hoogendoorn (32) uit Veenendaal.

 

 

Lees verder

Geen poller meer op VisstraatDORDRECHT – Vanochtend is er een begin gemaakt met het verwijderen van de pollers in de binnenstad.

 

 

Lees verder

20191309-Politie-2019DORDRECHT – Twee jongemannen hebben zondagavond een 18-jarige vrouw overvallen op de Viottakade in Dordrecht. Het slachtoffer liep klappen op en werd van haar tas en telefoon beroofd. De politie zoekt getuigen.

 

 

Lees verder

Aanleg nieuw voetbalveld Emma gestart DordrechtDORDRECHT – Al jaren pleit Sportclub Emma voor de aanleg van een kunstgrasveld op de plek van het hoofdveld. Eindelijk is het zover. Recent is gestart met de aanleg bij de voetbalclub op Sportpark Reeweg.

 

Lees verder

032092020-Bewoner-Hans-de-Waal-lopend-door-het-Crabbehofpad-Dordrecht-Tstolk-002DORDRECHT – Een vriendelijk verzoek van Hans de Vaal: stop met fietsen op het Crabbehofpad want het is een voetpad! Meerdere malen per week wandelen hij en zijn vrouw over het pad om op winkelcentrum Crabbehof boodschappen te doen.

 

 

Lees verder