Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Tankstation-De-Haan-Merwedestraat-Dordrecht-TstolkDORDRECHT – Een 22-jarige man uit Dordrecht is maandag aangehouden voor een overval op een tankstation aan de Merwedestraat op 18 december. De verdachte werd herkend na het tonen van beelden in Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht.

 

 

Die woensdagochtend kwam de overvaller het tankstation binnen, maar hij kon fysiek niet bij de medewerkster komen. Hij bedreigde haar wel met een mes, maar ging verder een beetje klungelig te werk en ging er uiteindelijk zonder buit vandoor. Kort na de overval is een 40-jarige man uit Dordrecht aangehouden als verdachte. Die bleek niets met de zaak te maken te hebben en werd vrijgelaten.

Het onderzoek ging onverminderd door en beelden van de verdachte werden getoond in Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht. Daarop werd de man herkend. Hij is woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft zijn hechtenis met twee weken verlengd.