18-04-2024 23:00:05

Voorgenomen-besluit-over-een-dagcentrum-in-ASz-ZwijndrechtZWIJNDRECHT – De Raad van Bestuur van het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft op 20 februari het voorgenomen besluit genomen om de ziekenhuislocatie Zwijndrecht om te vormen tot een zogenoemd dagcentrum. (Foto: ASZ) 

 

 

Lees verder

28-02-2020

Werkzaamheden Vest in vollegang DordrechtDORDRECHT – De herinrichting van de Vest tussen de Vriesebrug en de Johan de Wittbrug is in volle gang. Dit gedeelte van de Vest is de laatste plek in de binnenstad waar nog asfalt ligt.

 

 

Lees verder

ASZ klaar voor Coronovirus DordrechtDORDRECHT – Hoe heeft het Albert Schweitzer ziekenhuis (ASz) zich voorbereid op het nieuwe coronavirus?

 

 

Lees verder

Restauratie en werkzaamheden Bonifatiuskerk Wijnstraat DordrechtDORDRECHT – De Bonifatiuskerk, voor veel mensen vooral ‘het oude Bibelot’, geeft laagje voor laagje zijn verleden prijs. Op sommige plekken in het schip en koor van de kerk zijn twintig verschillende kleurlagen aangebracht.

 

 

Lees verder

Nieuwe locatie voor BP TankstationDORDRECHT – Een week later dan aanvankelijk gepland starten maandag 2 maart de werkzaamheden aan de Laan der Verenigde Naties. Ze zijn onderdeel van het project Dordtse Mijl, waarbij deze ‘stadsentree’ een metamorfose krijgt.

 

 

Lees verder

image003DORDRECHT  – De Merwelanden heeft voor de derde keer op rij het Gouden Prezo keurmerk behaald.

 

 

Lees verder

Carnavalsoptocht GroeteletoetDORDRECHT – Het ‘echte’ Dordtse carnaval gaat vanavond pas van start met het Schapenkoppenbal, maar de leerlingen van basisschool Geert Grote in Stadspolders, tijdens carnaval tijdelijk omgedoopt tot ‘Groeteletoet’,

 

Lees verder

Groepsfoto marktmeesters DordrechtDORDRECHT – De enorme diversiteit aan producten en de vele vaste gezichten die er op hun vaste plekje te vinden zijn. Het zijn volgens de marktmeesters een paar voorbeelden van de kracht van de Dordtse markt.

 

 

 

Lees verder

Klein brandje in laboratoriumDORDRECHT – Even na 11.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een industriebrand aan de ‘s-Gravendeelsedijk bij KMR Stainless.

 

 

Lees verder

FB_IMG_1582183113204DORDRECHT – Op woensdag 12 februari werd een 10-jarige jongen mishandeld door een volwassen man. De jongen stond voor een supermarkt klaar om aan passanten de welbekende voetbalplaatjes te vragen.

 

 

Lees verder

Flashmob Willem de Zwijger College De Meent PapendrechtPAPENDRECHT – Het Willem de Zwijger College houdt op 7-7 van 7 tot 7 een sportmarathon om geld in te zamelen voor het KWF.

 

 

 

Lees verder

20-02-2020

Kunstwerk van bierblikjes Vest DordrechtDORDRECHT – Rinus Prince vindt dagelijks bergen lege bierblikken in de binnentuin achter zijn woning aan de Vrieseweg. Hij besloot ze bij wijze van protest op te hangen aan het bouwhek op het Vrieseplein.

 

 

Lees verder

87154694_2646197335494396_8392859111384940544_oDORDRECHT – In het Stadsdepot wordt op zaterdag 29 februari tussen 11.00 en 16.00 uur een open dag georganiseerd. (Foto: Stadsdepot Dordrecht) .

 

 

 

Lees verder

Wedstrijdgroep-en-coaches-DDD_6-10-12019DORDRECHT – De kunstrijders van Kunstrijvereniging De Drechtsteden strijden vanaf donderdag 21 tot en met zondag 24 februari voor de hoogste plaatsen op het Nederlandse Kampioenschap Kunstrijden (NK/Challenge Cup) in Den Haag. ( Foto: Piet van Es) .

 

 

Lees verder

17-02-2020

wederom stormschadeDORDRECHT – De brandweer rukte vandaag uit naar het Geldelozepad. Op het dak van een gebouw was een plaat van de luchtkoker los komen te zitten.

 

 

Lees verder