28-04-2024 22:51:05

City Swim Dordrecht levert 215.000 euro opDORDRECHT – Hoewel de inschrijving nog maar enkele weken is geopend nadert het aantal deelnemers aan de vijfde editie van Swim to Fight Cancer Dordrecht op 31 augustus al de honderd

 

 

 

Lees verder

‘studie-object’ is een Audi E-tron Audi centrum Mijlweg DordrechtDORDRECHT – Het was dinsdag een zeer leerzame dag voor de studenten en docenten van het Da Vinci College van de opleidingen Autotechniek en Mechatronica. 

 

 

 

Lees verder

Piet Sleeking Beter voor Dordt DordrechtDORDRECHT – Wethouder Sleeking hervat vanaf 1 juli, na enkele maanden ziekteverlof, zijn werkzaamheden.

 

 

 

Lees verder

28-05-2019

Auto op zijn kant na botsing kruispunt Brouwersdijk DordrechtDORDRECHT – Op de Brouwersdijk (bij de kruising Bosboom Toussaintstraat/Frans Lebretlaan) vond dinsdagmorgen een botsing plaats.

 

 

 

Lees verder

Modeshow Stadhuisplein DordrechtDORDRECHT – Dordt pakte zondag uit. Met livemuziek, kunst, kinderactiviteiten en terug van weggeweest de modeshows die als decor het prachtige Stadhuis hadden.

 

 

 

Lees verder

Vier panden Oranjelaan monument DordrechtDORDRECHT – Vier woonhuizen aan de Oranjelaan krijgen op verzoek van de eigenaren de status van gemeentelijk monument. De woningen uit 1911/1912 maken deel uit van een bijzondere rij panden. 

 

 

 

Lees verder

Auto's zwaar beschadigdDORDRECHT – Twee personenauto’s aan het Wiardi Beckmanplantsoen zijn zondagavond zwaar beschadigd geraakt door een vallende tak.

 

 

 

Lees verder

MG_3815Zwijndrecht – Rechercheurs van het Regionale Overvallen Team hebben na uitvoerig onderzoek een 17-jarige jongen uit Zwijndrecht aangehouden voor het plegen van twee overvallen.

 

 

Lees verder

Automobilist rijdt plantsoen in bij winkelcentrumDORDRECHT – Hoe het precies mis was gegaan, wist zelfs de bestuurder zelf niet. Feit was dat hij met zijn auto middenin het plantsoen belandde bij Winkelcentrum Crabbehof.

 

 

 

Lees verder

Boegsprietgevecht basisscholen Dubbeldam DordrechtDORDRECHT – Op de parkeerplaats bij De Rank in Dubbeldam vond woensdagavond weer het jaarlijkse boegsprietvechten plaats. De strijd gingen tussen scholieren van de Beatrixschool en de Julianaschool.

 

 

 

Lees verder

Clinics van oud leerling Beatrixschool DordrechtDORDRECHT – Volleybalster Mirte van der Sluijs bracht dinsdag een bezoek aan haar oude school. Dat deed de 16-jarige in het kader van Back to School.

 

 

 

Lees verder

20192105-Politie-controle-Laan-van-Europa-Dordrecht-Tstolk-003DORDRECHT – Zeker honderd medewerkers van verschillende overheidsdiensten waren dinsdag actief bij een grote actie in de bestrijding van de ‘ondermijnende’ criminaliteit in het politiedistrict Zuid-Holland Zuid.

 

 

Lees verder

Poster-identiteitZWIJNDRECHT – KunZt Zwijndrecht organiseert samen met het DevelsteinCollege de expositie Identiteit. De expositie wordt geopend op vrijdag 24 mei door Rapper Thayrence en wethouder Jolanda de Witte (Cultuur).

 

 

 

Lees verder

IMG_20170828_143151_093DORDRECHT – Kinderdagverblijf Stadstuintje en NatuurlijkSportief Dordrecht organiseren op zaterdag 25 mei een buitenspeelmiddag voor Stichting Hartekind.

 

 

 

Lees verder

Impressie-nieuw-VeerpleinZWIJNDRECHT – Het Veerplein en omgeving krijgt een nieuw gezicht. De gemeenteraad stelde vorig jaar de visie op het Veerplein en de uitgangspunten vast.

 

 

 

 

Lees verder