25-04-2024 00:47:47

Auto belandt op paaltjes bij wegversmallingDORDRECHT – Er ging vanmiddag iets niet helemaal goed op de Eikenlaan in Dubbeldam. Deze auto belandde bovenop de paaltjes bij een wegversmalling. Er vielen geen gewonden. 

 

 

 

Lees verder

Leven als een Prof bij FC Dordrecht Krommedijk DordrechtDORDRECHT – Op het trainingscomplex van FC Dordrecht vindt vandaag het evenement ‘Leven als een prof’ plaats. Jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar kunnen een dagje meetrainen met de FC Dordrecht-selectie om te ervaren hoe dat is.

 

 

Lees verder

Nieuwe verkeerssituatie Afrit A16 Rijksstraatweg DordrechtDORDRECHT – Volgens Rijkswaterstaat is het even wennen en stroomt het verkeer er straks beter door dan voorheen.

 

 

 

 

Lees verder

30-04-2019

Weer brand bij QbuzzDORDRECHT – De brandweer werd vanochtend gealarmeerd voor een brand in één van de stadsbussen van Qbuzz in de remise aan de Weeskinderendijk.

 

 

 

Lees verder

Dordrecht zwaait schroevendok uit Wolwevershaven DordrechtDORDRECHT – De gemeente laat het Dok van Straatman, ofwel het ‘schroevendok’, in de Wolwevershaven restaureren. Vanochtend werd de scheepslift losgemaakt en op een ponton over het water naar de Westergoot gebracht, waar de restauratie plaatsvindt. 

 

 

 

Lees verder

Bluebirds in the Backyard naar Huis RoodenburchBluebirds in the Backyard, nu nog gevestigd aan de Voorstraat 306 tussen Zeeman en Wibra, gaat verhuizen.

 

 

 

 

Lees verder

Tien Dordtenaren worden koninklijk onderscheidenDORDRECHT – Tijdens de jaarlijkse lintjesregen mocht burgemeester Wouter Kolff vanochtend in Schouwburg Kunstmin tien Koninklijke Onderscheidingen uitreiken aan Dordtenaren.

 

 

 

 

Lees verder

korfbal league finale komende vijf seizoenen in Rotterdam AhoyREGIO – De Korfbal Leaguefinale keert de komende vijf seizoenen terug in Rotterdam. De afgelopen vier seizoenen werden de finales gespeeld in de Ziggo Dome in Amsterdam.

 

 

 

Lees verder

Zonnepark Transberg met 22.000 zonnepanelen klaar DordrechtDORDRECHT – Zonnepark Transberg is klaar. Er zijn 22.000 zonnepanelen neergelegd op de afgedekte, voormalige stortplaats op de Westelijke Dordtse Oever, goed voor het stroomverbruik van 2.100 huishoudens in Dordrecht. 

 

 

Lees verder

25-04-2019

markt Statenplein  DordrechtDORDRECHT – In verband met Koningsdag is er zaterdag eenmalig geen weekmarkt op het Statenplein en de Sarisgang. Deze vrijdag is er wel gewoon markt van 08.00 tot 16.00 uur. 

 

 

 

Lees verder

Marije Vennix kinderburgemeester DordrechtDORDRECHT – Wouter Kolff krijgt jeugdige assistentie. Dinsdagmiddag is Marije Vennix (9) ‘geïnstalleerd’ als kinderburgemeester van
Dordrecht.

 

 

 

Lees verder

burgemeester neemt burgerinitiatief Bankastraat in ontvangstDORDRECHT – Burgemeester Kolff kreeg dinsdag een burgerinitiatief aangeboden door enkele leden van de werkgroep Bankastraat Veilig.

 

 

 

 

Lees verder

Pand zwaar beschadigd na grote brandDORDRECHT – De brandweer rukte maandagavond rond 23.30 uur uit naar de Pieter Zeemanweg waar in één van de units van een bedrijfsverzamelgebouw brand was uitgebroken.

 

 

 

Lees verder

Nobel's Brood biedt reuze ontbijt aan DordrechtDORDRECHT – Op de dag van The Passion lanceerde Nobel’s Brood gisteren een nieuw initiatief.

 

 

 

 

Lees verder

Kruis aangekomen bij Maartensgat The Passion 2019 DordrechtDORDRECHT – Ruim 2,3 miljoen mensen keken donderdagavond naar de uitzending van The Passion vanuit Dordrecht. Het was daarmee het best bekeken programma van de avond. Bij het podium bij de Grote Kerk verzamelden zich rond de 12.000 bezoekers.  

 

 

Lees verder