20160112 Gewapende overval Big bazar Bergen op Zoom Tstolk 003Bergen op Zoom – Donderdagavond werd door een man een geldcassette uit de Big Bazar aan de Burgemeester van der Laarstraat gestolen. Het incident gebeurde rond 19.45 uur. Terwijl een kassière in de winkel liep, wist een man een geldcassette mee te nemen. De bedrijfsleider bedacht zich geen moment en rende naar buiten.

 

 

 

 

 

 

Op de parkeerplaats zag hij een man lopen, die de geldcassette nog bij zich had. Hij trok hem naar de grond, waarbij de buit op de grond viel. De dader vluchtte daarna weg richting de bioscoop.De bedrijfsleider belde 112, waarna de politie startte met een zoektocht naar de dader. Hierbij werd een Burgernetbericht uitgezet. In het stadspak Kijk in de Pot zagen agenten rond 20.30 uur een man lopen, wiens signalement grotendeels overeenkwam met de dader van de diefstal. Deze man uit Bergen op Zoom werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht. Rond 22.00 uur mocht hij het politiebureau verlaten, omdat hij niet bij de diefstal betrokken bleek te zijn.

Signalement

Hoewel in eerste instantie gedacht werd dat sprake was van een overval, bleek bij nader onderzoek dat dit niet het geval was. De politie onderzoekt de diefstal en is op zoek naar de dader. Tot nu toe is een summier signalement bekend, namelijk een blanke man, ongeveer 30 jaar, lengte rond 1.80 m., blond haar en een fors postuur. Hij droeg een grijze jas.

Weet u meer over dit incident of de dader?

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident of de dader weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.